Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Hlášení 29.11.2019

Starosta obce Sudoměřice vyhlašuje v souladu s §6 zákona č. 312/2002 Sb., zákona o úřednících VEŘEJNOU VÝZVU na pozici „ekonom/ka obce, mzdový/á účetní, administrativní pracovník“ s předpokládaným nástupem 1.března 2020. Veškeré informace týkající se uvedené veřejné výzvy naleznete na webových stránkách obce Sudoměřice a na fb stránkách obce Sudoměřice. Přihlášky s veškerými náležitostmi a přílohami doručte na adresu Obec Sudoměřice, č.p. 322 PSČ 696 66 v obálce označené „Veřejná výzva – ekonom/ka obce, mzdový/á účetní, administrativní pracovník – neotvírat“ nejpozději do 10.ledna.2020 do 13.00 hodin.

Obecní úřad Sudoměřice pořádá v neděli 1. prosince 2019 v 17 hodin Slavnostní rozsvícení vánočního stromu na křižovatce u statku. Přijďte se adventně naladit za doprovodu hudby a něčeho dobrého na zub. Všichni jste srdečně zváni.

Obecní úřad Sudoměřice pořádá pro malé i velké v tělocvičně ZŠ dne 7. prosince 2019 v 17 hodin Čertovskou diskotéku. Připraveny budou soutěže, a také  malování na obličej. K tanci i poslechu Vám bude hrát DJ QBASS. Občerstvení je zajištěno, všichni jste srdečně zváni.

Obec Sudoměřice ve spolupráci s Římskokatolickou farností Sudoměřice Vás srdečně zve na VÁNOČNÍ KONCERT Honzy Brože & skupiny Devítka, který se uskuteční 27.prosince 2019 v kostele Krista Krále v Sudoměřicích od 17:00 hodin. Vstupné zdarma.

Vinaři Strážnicka  Vás srdečně zvou na akci HUSA NA VÍNĚ, která se koná 30.listopadu 2019 v obecním sklepě v Sudoměřicích od 14 do 22 hodin. Hraje CM Demižon od 16 do 21 hodin. Občerstvení je zajištěno a vstupné je 250Kč nebo 10euro. V ceně je zahrnut vstup, neomezená degustace a sklenička.

Zahrádkáři Rohatec Vás zvou na akci „Blíží se vánoce“ dne 30.11.2019  od 13 – 18 hodin v KD Rohatec. Můžete se těšit na výstavu vánočních dekorací, prodejní stánky, tvořivé dílny pro děti a vánoční dobroty. Vstupné pro dospělé 20 Kč.

Hokejbalový oddíl SK Sudoměřice Ženy, zve všechny své příznivce hokejbalu na turnaj Jihomoravského přeboru žen, který se koná v sobotu 30.11.2019 v 9:00 hodin na hokejbalovém hřišti v Sudoměřicích. Menší občerstvení zajištěno.

Národní ústav lidové kultury připravuje na sobotu 30. listopadu  a neděli 1. prosince ve strážnickém skanzenu předvánoční pořad Radujme se, veselme se … V programu nebudou chybět již tradiční ukázky adventních a štědrovečerních zvyků – věštění, prostírání štědrovečerního stolu, zdobení vánočního stromečku, předvánoční jarmark ani tradiční řemesla. Setkáte se s postavami lucek, Mikuláše s čerty a andělem, tří králů a koledníků. Budete si moci zazpívat koledy, ochutnat vánoční pokrmy, zabíjačkové speciality, domácí slivovici nebo se zahřát hrnkem svařeného vína.V sobotu se v pořadu představí dětský folklorní soubor Štěpnička z Veselí nad Moravou a folklorní soubor Bzenčan z Bzence, v neděli pak Děcka ze Skoronic a ženský sbor Koňadra z Vracova. Začátek programu je po oba dny v 9 hodin. Srdečně Vás zvou pořadatelé.