Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Hlášení 21.6.2024

SK Sudoměřice – oddíl hokejbalu zve na hokejbalový turnaj SUDKY CUP, který se uskuteční v sobotu 22.6. od 9:00 hod. v hokejbalové aréně U Kolní. Občerstvení po dobu akce zajištěno.

AZ OKNA a.s. Veselí nad Moravou přijme pracovníky na kompletace Alu vaků. Nástup možný ihned. Životopisy zasílejte na e-mail: recepce@azokna.cz nebo osobně ve Veselí nad Moravou.

Deratex s.r.o. informuje, že ve dnech 24.6. a 28.6. bude probíhat velkoplošná deratizace obce. Vyzýváme občany ke spolupráci, při vyhledávání pobytu hlodavců. pokud to situace vyžaduje, obraťte se na pracovníky firmy nebo na úřadovnu, aby bylo zabezpečeno komplexní ošetření obce.

Pálenice Bučkovi nabízí k zakoupení české meruňky na konzum či zavařování. Cena je 40 Kč/Kg. Prodej proběhne dnes, tj. 21.6. od 8:00 – 10:00 hod. v Pálenici Bučkovi, č.p. 544 v Sudoměřicích.

ZŠ a MŠ Sudoměřice zve na Zahradní slavnost, která se uskuteční ve čtvrtek 27.6. v 16:30 hod. ve Starém potoku. Vystoupí předškoláci a žáci 5. třídy. Dále proběhne pasování předškoláků a loučení s žáky 5. třídy.